Aanvraag vergunning voor het bouwen van een bedrijfsruimte ter vervanging van bestaande bedrijfsruimte, Industriestraat 79, 7482 EW Haaksbergen

DeHaaksbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor het bouwen van een bedrijfsruimte ter vervanging van bestaande bedrijfsruimte, Industriestraat 79, 7482 EW Haaksbergen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 6 december 2023 heeft gemeente Haaksbergen een aanvraag voor een Omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor het bouwen van een bedrijfsruimte ter vervanging van bestaande bedrijfsruimte op locatie Industriestraat 79, 7482 EW Haaksbergen. Het betreft de volgende activiteit(en):•het bouwen van een bouwwerkDe aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00001413.Per abuis is deze binnengekomen aanvraag op 6 december 2023 gepubliceerd met een foutief adres (Westsingel 19). Het correcte adres is Industriestraat 79.ProcedureDe Aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt gemeente Haaksbergen een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn.Inzien / afspraak makenWilt u de aanvraag inzien? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via (053) 573 45 67. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website onder het kopje “dossiers inzien”.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHaaksbergengids.nl op 26-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Haaksbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHaaksbergengids.nl
Redactie deHaaksbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Haaksbergen
  2. gmb-2024-28545

Gerelateerde berichten