Toestemming voor een wijziging op verleende vergunning (vergund onder nr 10/092) bouwen woning, Kalkdijk 6, 7481SL Haaksbergen

DeHaaksbergengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Toestemming voor een wijziging op verleende vergunning (vergund onder nr 10/092) bouwen woning, Kalkdijk 6, 7481SL Haaksbergen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

gemeente Haaksbergen heeft op 15 januari 2024 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z2023-00001287 voor een Omgevingsvergunning voor een wijziging op verleende vergunning (vergund onder nr 10/092) bouwen woning op de locatie Kalkdijk 6, 7481SL Haaksbergen. De vergunning is verleend. Het besluit betreft de volgende activiteit(en):•het bouwen van een bouwwerkInzageHet besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. Wilt u deze inzien? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch via (053) 573 45 67. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website onder het kopje “dossiers inzien”.Bezwaren indienenTegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na bekendmaking van het besluit een bezwaarschrift indienen. Een bezwaarschrift kanschriftelijk gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 102, 7480 AC Haaksbergen, of digitaal worden ingdiend door middel van het op de website www.haaksbergen opgenomen bezwaarformulier.U wordt verzocht bij correspondentie het zaaknummer te vermelden. Het is niet mogelijk om een bezwaarschrift per e-mail of per fax in te dienen. Door het indienen van een bezwaarschrift wordt de werking van de vergunning niet geschorst. Daarvoor dient naast het indienen van een bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening (in tweevoud) te worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel, Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deHaaksbergengids.nl op 26-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Haaksbergen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deHaaksbergengids.nl
Redactie deHaaksbergengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Haaksbergen
  2. gmb-2024-40114

Gerelateerde berichten