GrillGrate

GrillGrate is een Grillwinkel gelegen aan Brammelo, Tolstraat 17a in Haaksbergen.

Meer informatie over GrillGrate in Haaksbergen

GrillGrate is een merk dat grillpanelen produceert die passen op elk type barbecue. Deze panelen kunnen de bestaande grates vervangen of eroverheen geplaatst worden. De GrillGrate is gemaakt van hard geanodiseerd aluminium van vliegtuigkwaliteit en verhoogt de temperatuur van het grilloppervlak, vermindert vlammen en hete plekken en zorgt voor restaurantwaardige grillstrepen. Daarnaast zorgt de GrillGrate ervoor dat het voedsel sappiger en malser wordt. Het merk biedt een breed scala aan GrillGrates die passen op verschillende soorten barbecues, inclusief DIY-merken. Het is gemakkelijk te vinden welke GrillGrate geschikt is door de bestaande kookroosters op te meten of een maat kleiner te kiezen als accessoire. GrillGrate is de ultieme upgrade voor elke barbecue en wordt gebruikt door professionals. Ze bieden ook andere producten zoals grillsets voor specifieke barbecues en een nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Het bedrijf is gevestigd in Haaksbergen en heeft openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00.

Wil je weten wat GrillGrate verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GrillGrate of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GrillGrate? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GrillGrate het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar GrillGrate reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GrillGrate

Bezoekers bekeken ook