Groepsherberg De Burink's Hof, groepsaccommodatie

Groepsherberg De Burink's Hof, groepsaccommodatie is een Binnenovernachting gelegen aan Haaksbergerweg 37 in Haaksbergen.

Meer informatie over Groepsherberg De Burink's Hof, groepsaccommodatie in Haaksbergen

Onze groepsaccommodatie in het zuiden van Twente biedt rust, ruimte en recreatie. Naast de algemene faciliteiten hebben we drie groepshuizen, namelijk de Houtschuur, de Borgstee en de Hofstee. Deze kunnen tegelijkertijd worden gehuurd en zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen. In de omgeving zijn er tal van bezienswaardigheden en activiteiten te doen. Als u geïnteresseerd bent, kunt u uw verblijf bij ons boeken. En als u een rondleiding door de accommodatie wilt, kunt u contact met ons opnemen.

Wil je weten wat Groepsherberg De Burink's Hof, groepsaccommodatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groepsherberg De Burink's Hof, groepsaccommodatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groepsherberg De Burink's Hof, groepsaccommodatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groepsherberg De Burink's Hof, groepsaccommodatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Groepsherberg De Burink's Hof, groepsaccommodatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groepsherberg De Burink’s Hof, groepsaccommodatie

Bezoekers bekeken ook