H2 Living

H2 Living is een Meubelwinkel gelegen aan Industriestraat 44a in Haaksbergen.

Meer informatie over H2 Living in Haaksbergen

Bij H2LIVING kunt u terecht voor moderne meubels tegen een lage prijs. Alle producten worden in eigen producties gemaakt, wat zorgt voor een goede kwaliteit. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan stoelen, tafels, banken en collecties, zoals de collectie New York. De meubels worden gemaakt van sterke houtsoorten en zijn van uitstekende kwaliteit. Een van de favorieten is de salontafelset "Manchester", gemaakt van mango-hout en zwart staal, momenteel in de aanbieding voor €129,95. Bestellingen kunnen per e-mail worden geplaatst en de levering kost eenmalig €34,95 voor heel Nederland, behalve de Waddeneilanden. De contactgegevens van H2LIVING zijn info@h2living.nl en Industriestraat 44A, 7482EZ Haaksbergen. De openingstijden zijn dinsdagavond van 18:30 tot 19:30 en zaterdagochtend van 11:00 tot 12:00. Ook zijn ze actief op social media, zoals Instagram en Facebook.

Wil je weten wat H2 Living verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H2 Living of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H2 Living? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H2 Living het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar H2 Living reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H2 Living

Bezoekers bekeken ook