Haarmode "Sunny Look"

Haarmode "Sunny Look" is een Kapper gelegen aan De Eik 6 in Haaksbergen.

Meer informatie over Haarmode "Sunny Look" in Haaksbergen

Bij Haarmode Sunny Look, een knusse salon aan huis in Haaksbergen, runt Ingrid Bouman-Kamp al meer dan 30 jaar met veel plezier haar kapsalon. Ingrid werkt 1 op 1, waardoor er geen afspraken zijn tussen behandelingen en wachttijden bijna niet voorkomen. Ze werkt met L'Oréal en verft met Inoa, een ammonia vrije verf die beter is voor het haar en de hoofdhuid. Klanten zijn zeer tevreden over Ingrid, zo blijkt uit de positieve Google reviews waarin ze wordt geprezen om haar vriendelijkheid en uitstekende knipkunsten.

Wil je weten wat Haarmode "Sunny Look" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarmode "Sunny Look" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarmode "Sunny Look"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarmode "Sunny Look" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Haarmode "Sunny Look" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarmode “Sunny Look”

Bezoekers bekeken ook