Healthcenter Haaksbergen

Healthcenter Haaksbergen is een Sportschool gelegen aan Bouwstraat 9 in Haaksbergen.

Meer informatie over Healthcenter Haaksbergen in Haaksbergen

Healthcenter Haaksbergen is een kleinschalig sportcentrum dat een gezonde levensstijl promoot. Ze bieden groepslessen speciaal voor vrouwen, maar ook trainingen en advies over voeding en een gezonde levensstijl voor zowel mannen als vrouwen. Het sportcentrum heeft een maximale groepsles-capaciteit van 15 personen, waardoor er persoonlijke aandacht is voor iedereen. Je kunt nu een gratis 14 dagenpas aanvragen om het sportcentrum uit te proberen. De contactgegevens en openingstijden zijn te vinden op de website van Healthcenter Haaksbergen.

Wil je weten wat Healthcenter Haaksbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Healthcenter Haaksbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Healthcenter Haaksbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Healthcenter Haaksbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Healthcenter Haaksbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Healthcenter Haaksbergen

Bezoekers bekeken ook