HEMA Haaksbergen

HEMA Haaksbergen is een Warenhuis gelegen aan Spoorstraat 38 in Haaksbergen.

Meer informatie over HEMA Haaksbergen in Haaksbergen

Bij HEMA Haaksbergen kun je terecht voor allerlei producten, zoals taart, speelgoed, babyartikelen, lingerie, kleding, gordijnen en eten in het restaurant. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Voor thuisbezorging geldt dat je je bestelling binnen 1-2 werkdagen ontvangt als je voor 22:00 uur bestelt. Als je kiest voor ophalen in de winkel, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Het is mogelijk om artikelen binnen 30 dagen terug te brengen of te ruilen, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. Daarnaast kun je in de winkelvoorraad online bekijken of een artikel op voorraad is. HEMA Haaksbergen is ook een duurzame winkel, waar je oude apparaten kunt inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Nabijgelegen HEMA-locaties zijn onder andere in Enschede, Goor, Borculo en Groenlo te vinden.

Wil je weten wat HEMA Haaksbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Haaksbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Haaksbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Haaksbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar HEMA Haaksbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Haaksbergen

Bezoekers bekeken ook