Hervormde kerk Jhr.v.Heijdenstr

Hervormde kerk Jhr.v.Heijdenstr is een Kerk gelegen aan van, Jonkheer von Heijdenstraat in Haaksbergen.

Meer informatie over Hervormde kerk Jhr.v.Heijdenstr in Haaksbergen

Er zijn verschillende evenementen die plaatsvinden in de komende weken. Op 1 november is er een koffiedrinken in de Richtershof om 10.00 uur. Op 3 november is er een stamppotbuffet van de werkgroep kerk in actie, gevolgd door het Coventrygebed om 12.00 uur en het Kerkcafe om 20:00 uur. Op 5 november is er een kerkdienst in de Jhr. Von Heijdenstraat, waarbij de Cantorij zal optreden, en op 10 november is er een kerkdienst in Het Saalmerink-Kapel om 10:30 uur, inclusief Heilig Avondmaal. Er zijn ook andere kerkdiensten beschikbaar om thuis te bekijken en er is de mogelijkheid om lid te worden van de Protestantse kerk. Daarnaast is er een ringleiding in de kerk.

Wil je weten wat Hervormde kerk Jhr.v.Heijdenstr verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde kerk Jhr.v.Heijdenstr of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde kerk Jhr.v.Heijdenstr? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde kerk Jhr.v.Heijdenstr het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Hervormde kerk Jhr.v.Heijdenstr reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde kerk Jhr.v.Heijdenstr

Bezoekers bekeken ook