HetOnderdelenhuis.nl

HetOnderdelenhuis.nl is een Leverancier van onderdelen voor huishoudelijke apparaten gelegen aan Dr, Doctor Prinsstraat 107 in Haaksbergen.

Meer informatie over HetOnderdelenhuis.nl in Haaksbergen

Hét Onderdelenhuis is al meer dan 50 jaar een begrip in Nederland en is gespecialiseerd in onderdelen en accessoires voor huishoudelijke producten. Ze bieden voordelige huismerk stofzuigerzakken aan voor ruim 400 bekende merken en types. Ook hebben ze speciale stofzuigerzakken voor industriestofzuigers. Daarnaast verkopen ze accessoires en onderdelen voor vaatwassers, zoals wieltjes voor de korf. Voor afzuigkappen hebben ze (koolstof) filters die elke 6 maanden vervangen moeten worden. Ze zijn momenteel bezig met het maken van een nieuwe website, maar tot die tijd kunnen klanten terecht in hun winkel in Haaksbergen. Het Onderdelenhuis biedt een breed assortiment aan op het gebied van huishoudelijke producten, huis & tuin, multimedia, fietsen en auto's. Ze geven advies in de winkel en binnenkort ook online. Je kunt bij hen bestellen voor 15:00 uur en dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Klanten hebben 14 dagen bedenktijd en het Onderdelenhuis is een echt familiebedrijf dat al 65 jaar bestaat. Ze hebben veel kennis en bieden goede service.

Wil je weten wat HetOnderdelenhuis.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HetOnderdelenhuis.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HetOnderdelenhuis.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HetOnderdelenhuis.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar HetOnderdelenhuis.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HetOnderdelenhuis.nl

Bezoekers bekeken ook