HOED de Esch

HOED de Esch is een Huisarts gelegen aan Rembrandtstraat 2 in Haaksbergen.

Meer informatie over HOED de Esch in Haaksbergen

De bibliotheek in Haaksbergen biedt digitale ondersteuning aan mensen die moeite hebben met het vinden van online informatie of het gebruiken van de digitale mogelijkheden van de praktijk. Op maandagochtend is er een inloop waarbij de bibliotheek kan helpen met vragen of het aanbieden van een korte cursus. Daarnaast kunnen patiënten 24/7 online zorgzaken regelen via MijnGezondheid.net, zoals het maken van een afspraak of het bestellen van herhaalmedicatie. Voor specifieke medische informatie wordt verwezen naar de website Thuisarts.nl en voor informatie over medicijnen naar Apotheek.nl. Het advies om naar de dokter te gaan kan binnen 1 minuut bepaald worden via de website 'Moet ik naar de dokter'. Door vaccinatie en doorgemaakte infectie lijkt Nederland in de endemische fase van de corona-uitbraak terechtgekomen te zijn, waardoor de geldende maatregelen worden afgeschaald.

Wil je weten wat HOED de Esch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HOED de Esch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HOED de Esch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HOED de Esch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar HOED de Esch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HOED de Esch

Bezoekers bekeken ook