Holtkamp VOF Aannemersbedrijf M

Holtkamp VOF Aannemersbedrijf M is een Aannemer gelegen aan in Haaksbergen.

Meer informatie over Holtkamp VOF Aannemersbedrijf M in Haaksbergen

MHoltkamp vof is een aannemers- en bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in aanbouw, verbouw en onderhoud van woningen en bedrijfsobjecten sinds 1995. Ze bereiden elke aanbouw en verbouwing zorgvuldig voor, waarbij onderdelen zoals deuren, trappen, kozijnen, daken en complete aanbouwen prefab worden gemaakt in hun eigen werkplaats en op locatie worden gemonteerd. Ze werken volledig op hun eigen gewonnen energie, wat betekent dat ze geen uitstoot hebben en volledig groen werken. Door zoveel mogelijk prefab te werken, wordt de uitvoering op de bouwplaats kort gehouden en wordt afval geminimaliseerd. Ze werken flexibel met vaste onderaannemers, waardoor ze verschillende bouwactiviteiten kunnen ontwikkelen tegen een scherpe kostprijs. Hun sterke punt is dat ze volgens een strakke planning werken en afspraken nakomen. Ze verzorgen alle producten van offerte tot oplevering en houden rekening met uw eigen wensen. Ze bieden advies, maken een planning en begroting en gaan aan de slag om uw visie te realiseren. Ze zijn trots op hun werk en bieden graag vrijblijvend advies en offertes. U kunt contact met hen opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat Holtkamp VOF Aannemersbedrijf M verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holtkamp VOF Aannemersbedrijf M of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holtkamp VOF Aannemersbedrijf M? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holtkamp VOF Aannemersbedrijf M het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Holtkamp VOF Aannemersbedrijf M reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holtkamp VOF Aannemersbedrijf M

Bezoekers bekeken ook