Hooge Esch Buurse Familierestaurant

Hooge Esch Buurse Familierestaurant is een Familierestaurant gelegen aan Alsteedseweg 38 in Haaksbergen.

Meer informatie over Hooge Esch Buurse Familierestaurant in Haaksbergen

In het prachtige buitengebied van Twente vindt u ons familierestaurant, gevestigd in een monumentale boerderij die al sinds 1988 bestaat. Naast het restaurant hebben we ook een ijsmakerij en een speeltuin. Naast ambachtelijke pannenkoeken serveren we ook andere heerlijke gerechten. Of u nu binnen bij de open haard wilt zitten of buiten op ons terras met uitzicht op het glooiende Twentse landschap, bij ons is het altijd heerlijk vertoeven. Voor groepen vanaf 8 personen kunt u reserveren via het formulier op onze website. Kleine groepen hoeven niet te reserveren. Wij zijn onderdeel van Jansspi BV en ons bankrekeningnummer is NL500317212532. Ons K.v.K. nummer is 74280058 en ons BTW-nummer is NL803614913B01. We hebben ook een privacybeleid.

Wil je weten wat Hooge Esch Buurse Familierestaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hooge Esch Buurse Familierestaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hooge Esch Buurse Familierestaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hooge Esch Buurse Familierestaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Hooge Esch Buurse Familierestaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hooge Esch Buurse Familierestaurant

Bezoekers bekeken ook