Hotel de Watermölle

Hotel de Watermölle is een Hotel gelegen aan 3 Watermolenweg Hotel in Haaksbergen.

Meer informatie over Hotel de Watermölle in Haaksbergen

De Watermölle is een restaurant en hotel gelegen op een prachtige locatie. Het pand ligt aan een uitgebreid netwerk van wandel- en fietsroutes, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is om de omgeving te ontdekken. Het restaurant is elke dag geopend van 10:00 tot 22:00 uur en biedt ook ontbijt aan op reservering vanaf 08:00 uur. Het hotel is een heerlijke plek om te rusten na een lange fietstocht, met een geweldig uitzicht op de omgeving. Voor bijzondere gelegenheden worden er ook workshops en brunches georganiseerd. Voor reserveringen kan er telefonisch of via e-mail contact worden opgenomen. Het adres van De Watermölle is Watermolenweg 3, 7481 VL Haaksbergen.

Wil je weten wat Hotel de Watermölle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel de Watermölle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel de Watermölle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel de Watermölle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Hotel de Watermölle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel de Watermölle

Bezoekers bekeken ook