Hout van Ben

Hout van Ben is een Meubelwinkel gelegen aan Enschedesestraat 76 in Haaksbergen.

Meer informatie over Hout van Ben in Haaksbergen

Bij Hout van Ben kunt u terecht voor premium houten producten zoals tafels, tuinmeubelen en meubels voor de slaapkamer en woon-eetkamer. Ze hebben een groot assortiment aan houten stoelen, bedden en tuinmeubels. Alles wat ze verkopen is van hout en u kunt gemakkelijk online bestellen. Ze waarderen uw feedback en zijn trots op hun klantenservice. De winkel is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.

Wil je weten wat Hout van Ben verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hout van Ben of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hout van Ben? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hout van Ben het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Hout van Ben reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hout van Ben

Bezoekers bekeken ook