Huisartsenpraktijk Kleissen en Terlunen

Huisartsenpraktijk Kleissen en Terlunen is een Arts gelegen aan Bouwmeester 8 in Haaksbergen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Kleissen en Terlunen in Haaksbergen

Het is momenteel druk bij Huisartsenpraktijk Kleissen en Terlunen, mede vanwege een tekort aan personeel en ziekteverzuim. Daarom vragen ze om begrip en medewerking. Om de drukte te verminderen, kunnen patiënten op de website enkele vragen beantwoorden om te beoordelen of een afspraak bij de dokter nodig is. Dit kost minder dan een minuut. Daarnaast is het mogelijk dat er gebruik wordt gemaakt van beeldbellen via Vcare Connect. Hierbij is het belangrijk dat de patiënt beschikt over een mobiele telefoon, tablet of computer met camera. Voor meer informatie kunnen patiënten terecht op de website Thuisarts.nl.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Kleissen en Terlunen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Kleissen en Terlunen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Kleissen en Terlunen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Kleissen en Terlunen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Kleissen en Terlunen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Kleissen en Terlunen

Bezoekers bekeken ook