Huisartsenpraktijk Van der Lugt/Van Kempen B.V.

Huisartsenpraktijk Van der Lugt/Van Kempen B.V. is een Huisarts gelegen aan Wiedenbroeksingel 4 in Haaksbergen.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Van der Lugt/Van Kempen B.V. in Haaksbergen

Indien u in aanmerking komt voor een griepvaccinatie, ontvangt u een uitnodiging voor 18 oktober 2023 met een specifiek tijdstip. Mocht dit niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld omdat u op vakantie bent, dan zijn er twee alternatieven waarvoor u niet hoeft te bellen. Ook als u geen gebruik wilt maken van de uitnodiging en afziet van een griepprik, hoeft u niet te bellen. De huisarts heeft geen rol bij de coronavaccinatie, waarvoor u een uitnodiging ontvangt van de GGD of zelf een afspraak kunt maken. De griepprik en coronaprik kunnen op dezelfde dag worden gegeven, maar als u geen twee prikken op dezelfde dag wilt, kunt u contact opnemen met de GGD om uw coronaprik te verzetten. Voor niet-spoedeisende vragen wordt digitaal contact aangeraden, waarbij u een belafspraak of een afspraak op de praktijk kunt maken. Medische vragen kunnen worden gesteld via het patiëntenportaal Mijngezondheid.net en algemene vragen kunnen worden gesteld via het contactformulier. Als digitaal contact lastig voor u is, kunt u natuurlijk ook bellen met de praktijk. Het Doktershuis Haaksbergen verwijst voor specifieke medische informatie naar de website Thuisarts.nl. Daarnaast kunt u via MijnGezondheid.net online zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek. Digitale zorgmogelijkheden zoals MijnGezondheid.net, e-consults en online afspraken zijn beschikbaar bij de huisartsenpraktijk. De bibliothe.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Van der Lugt/Van Kempen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Van der Lugt/Van Kempen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Van der Lugt/Van Kempen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Van der Lugt/Van Kempen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Van der Lugt/Van Kempen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Van der Lugt/Van Kempen B.V.

Bezoekers bekeken ook