Humankind - BSO De Kameleon

Humankind - BSO De Kameleon is een Kinderopvang gelegen aan Bartokstraat 56 in Haaksbergen.

Meer informatie over Humankind - BSO De Kameleon in Haaksbergen

BSO De Kameleon is een onderdeel van IKC De Kameleon in Haaksbergen. Ze bieden opvang voor kinderen van 4-13 jaar en organiseren dagelijks leuke activiteiten na school. De BSO is gevestigd aan de Bartokstraat 56 en is bereikbaar via het telefoonnummer 053-2005870. Naast de BSO is er ook een peuterspeelzaal voor kinderen van 2-4 jaar. Samen met basisschool De Kameleon vormen ze IKC De Kameleon. Het team van De Kameleon zet zich elke dag in om de kinderen een geweldige dag te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kun je contact opnemen met Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - BSO De Kameleon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO De Kameleon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO De Kameleon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO De Kameleon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Humankind - BSO De Kameleon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO De Kameleon

Bezoekers bekeken ook