Humankind - BSO Het Palet

Humankind - BSO Het Palet is een Kinderopvang gelegen aan Holthuizerstraat 12 in Haaksbergen.

Meer informatie over Humankind - BSO Het Palet in Haaksbergen

Buitenschoolse opvang Het Palet in Haaksbergen is een kleinschalige en vertrouwde plek waar kinderen volop ruimte hebben om de wereld om hen heen te ontdekken. De opvang is gelegen in het hart van de wijk Wolferink/Zienesch en werkt nauw samen met basisschool Het Palet. Samen organiseren ze leuke uitstapjes en activiteiten waar ontwikkeling en plezier hand in hand gaan. Het vertrouwde team staat altijd klaar om een glimlach op het gezicht van elk kind te toveren. Naast buitenschoolse opvang bieden ze ook peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Voor meer informatie of persoonlijk advies kun je contact opnemen met Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - BSO Het Palet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Het Palet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Het Palet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Het Palet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Humankind - BSO Het Palet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO Het Palet

Bezoekers bekeken ook