Humankind - BSO Los Hoes

Humankind - BSO Los Hoes is een Kinderopvang gelegen aan Hassinkborgh 16 in Haaksbergen.

Meer informatie over Humankind - BSO Los Hoes in Haaksbergen

BSO Los Hoes, onderdeel van Kindercentrum Los Hoes in Haaksbergen, biedt persoonlijke aandacht en ruimte voor ontwikkeling voor kinderen. Het kindercentrum heeft zowel knusse als ruime speelplekken en biedt een scala aan activiteiten. De BSO is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18:00 uur. Het adres van de locatie is Hassinkborgh 16 in Haaksbergen. Naast BSO biedt Kindercentrum Los Hoes ook kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het team van Los Hoes bestaat uit vertrouwde gezichten die elke dag met een glimlach begroeten en zich inzetten om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Voor meer informatie en persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - BSO Los Hoes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO Los Hoes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO Los Hoes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO Los Hoes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Humankind - BSO Los Hoes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO Los Hoes

Bezoekers bekeken ook