Humankind - Peuteropvang De Kameleon

Humankind - Peuteropvang De Kameleon is een Kinderopvang gelegen aan Bartokstraat 56 in Haaksbergen.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang De Kameleon in Haaksbergen

Peuteropvang De Kameleon in Haaksbergen biedt spelend leren aan kinderen van 2 tot 13 jaar. Ze delen het gebouw met Basisschool De Kameleon en vormen samen het IKC Kameleon. Er is een scala aan ontwikkelactiviteiten zoals knutselen, bouwen, buiten spelen en rustmomentjes. De opvang is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08:30 tot 11:30 uur. Naast peuteropvang bieden ze ook buitenschoolse opvang aan. Het IKC De Kameleon zet zich elke dag in om kinderen een geweldige dag te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan er contact worden opgenomen met Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang De Kameleon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang De Kameleon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang De Kameleon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang De Kameleon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang De Kameleon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang De Kameleon

Bezoekers bekeken ook