Humankind - Peuteropvang Het Palet

Humankind - Peuteropvang Het Palet is een Kinderopvang gelegen aan Holthuizerstraat 12 in Haaksbergen.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang Het Palet in Haaksbergen

Peuteropvang Het Palet is gelegen in het hart van de wijk Wolferink/Zienesch in Haaksbergen, samen met basisschool Het Palet. Ze werken nauw samen, waardoor kinderen al snel wennen aan de volgende stap in hun ontwikkeling. Er worden leuke uitstapjes en activiteiten georganiseerd waar ontwikkeling en plezier hand in hand gaan. Het vertrouwde team staat altijd klaar om een glimlach op het gezicht van het kind te toveren. Naast peuteropvang bieden ze ook buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Samen met de basisschool vormen ze IKC Het Palet. Humankind is de organisatie achter Peuteropvang Het Palet en gelooft in optimale groei en bloei van ieder kind. Ze hebben meer dan 450 locaties in Nederland.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang Het Palet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang Het Palet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang Het Palet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang Het Palet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang Het Palet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang Het Palet

Bezoekers bekeken ook