Humankind - Peuteropvang Los Hoes

Humankind - Peuteropvang Los Hoes is een Kinderopvang gelegen aan Hassinkborgh 16 in Haaksbergen.

Meer informatie over Humankind - Peuteropvang Los Hoes in Haaksbergen

Kindercentrum Los Hoes in Haaksbergen biedt peuteropvang waar ieder kind persoonlijke aandacht krijgt en ruimte heeft om te ontwikkelen. Het is een knusse en ruime omgeving met speelruimte en knusse hoekjes. Er zijn mogelijkheden om met vriendjes te spelen, maar ook één-op-één momenten met medewerkers. Het kindercentrum is geopend op maandag tot en met donderdag, van 08:30 tot 12:30 uur. Op vrijdag is het gesloten. Het adres is Hassinkborgh 16, Haaksbergen. Naast peuteropvang biedt Los Hoes ook kinderdagopvang en buitenschoolse opvang. Het kindercentrum streeft ernaar om kinderen een geweldige dag te bezorgen en wordt bezocht door duizenden kinderen. Voor meer informatie en persoonlijk advies kan contact worden opgenomen met Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Humankind - Peuteropvang Los Hoes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - Peuteropvang Los Hoes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - Peuteropvang Los Hoes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - Peuteropvang Los Hoes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Humankind - Peuteropvang Los Hoes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – Peuteropvang Los Hoes

Bezoekers bekeken ook