In2Challenge Buitensport

In2Challenge Buitensport is een Fitnessprogramma gelegen aan Heetpasweg 12 in Haaksbergen.

Meer informatie over In2Challenge Buitensport in Haaksbergen

In2Challenge Buitensport is een buitensportbedrijf dat meer biedt dan alleen sport. De eigenaar, Doré Voortman, gelooft dat sporten een leefstijl is en helpt anderen om sporten te integreren in hun leven met behulp van functional training. Doré is een gediplomeerde trainer die individuele trainingen of trainingen in kleine groepen aanbiedt, gericht op resultaten en met persoonlijke begeleiding. Ze maakt op maat gemaakte trainingsschema's die zich richten op cardio, core stability en spierversteviging. Doré blijft haar klanten motiveren en zorgt ervoor dat ze het maximale uit hun trainingen halen. Ze hecht ook veel belang aan bewustwording van leefstijl en eetpatroon. Klanten zijn zeer tevreden over de persoonlijke aandacht die ze krijgen bij In2Challenge Buitensport en de gezellige setting waarin ze kunnen sporten. Ze raden anderen aan om zich aan te melden en het zelf te ervaren.

Wil je weten wat In2Challenge Buitensport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van In2Challenge Buitensport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij In2Challenge Buitensport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In2Challenge Buitensport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar In2Challenge Buitensport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. In2Challenge Buitensport

Bezoekers bekeken ook