Installatietechniek Broekhuis

Installatietechniek Broekhuis is een Loodgieter gelegen aan Wissinkbrinkweg 58 in Haaksbergen.

Meer informatie over Installatietechniek Broekhuis in Haaksbergen

Dit is een allround installatiebedrijf dat zich bezighoudt met verschillende werkzaamheden in en rondom het huis, zoals zinkwerk, sanitair, riolering en centrale verwarming. Ze kunnen kleine klussen doen, zoals het vervangen van een kraan, maar ook grotere projecten, zoals het renoveren van een badkamer. Ze doen ook reparaties en onderhoud aan cv-ketels en kunnen deze ook plaatsen en vervangen. Ze zijn beschikbaar voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Leon Broekhuis via de verstrekte contactgegevens. Dit bedrijf is gevestigd op Wissinkbrinkweg 55 in Haaksbergen en de website is gemaakt door RS Mediaworks.

Wil je weten wat Installatietechniek Broekhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Installatietechniek Broekhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Installatietechniek Broekhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Installatietechniek Broekhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Installatietechniek Broekhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Installatietechniek Broekhuis

Bezoekers bekeken ook