JBC Solutions B.V.

JBC Solutions B.V. is een Chemische fabriek gelegen aan Industriestraat 13 in Haaksbergen.

Meer informatie over JBC Solutions B.V. in Haaksbergen

JBC Solutions is een loonverpakker, distributeur en totaalleverancier van chemische producten. Ze bieden een breed scala aan producten, variërend van kleine verpakkingen tot bulkleveringen. Daarnaast kunnen ze producten verpakken onder private label en zowel vloeibare als vaste stoffen verwerken. Het bedrijf is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de handel in chemische producten en 20 jaar ervaring in het afvullen en verpakken van chemicaliën. Ze worden ondersteund door een Duitse partner met 100 jaar ervaring in chemiedistributie en grote opslagcapaciteiten. JBC Solutions biedt een breed assortiment producten en goede service tegen concurrerende prijzen.

Wil je weten wat JBC Solutions B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JBC Solutions B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JBC Solutions B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JBC Solutions B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar JBC Solutions B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JBC Solutions B.V.

Bezoekers bekeken ook