Jeruzalem

Jeruzalem is een Restaurant gelegen aan Spoorstraat 16 in Haaksbergen.

Meer informatie over Jeruzalem in Haaksbergen

Pizzeria Grillroom Jeruzalem in Haaksbergen verwelkomt bezoekers op hun website. Ze bieden een menu met verschillende gerechten en klanten geven hen 5 sterren na 910 beoordelingen. Door via de website of app te bestellen, krijgen klanten een gratis drankje bij een bestelling vanaf €15,00. Er is ook een app beschikbaar om sneller en eenvoudiger te bestellen. Op de menukaart staan verschillende pizza's, waaronder de populaire Pizza Haaksbergen en Pizza Jeruzalem met shoarma. Er zijn ook kleinere pizza's verkrijgbaar, evenals calzones en pasta's.

Wil je weten wat Jeruzalem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeruzalem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jeruzalem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeruzalem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Jeruzalem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jeruzalem

Bezoekers bekeken ook