Kaarsen-online

Kaarsen-online is een Kaarsenwinkel gelegen aan Lansinkstraat 40-A in Haaksbergen.

Meer informatie over Kaarsen-online in Haaksbergen

Kaarsen-online is een webshop waar je terecht kunt voor diverse soorten kaarsen. Ze hebben 25 jaar ervaring en bieden eerlijke prijzen. Je kunt bij hen terecht voor Bolsius en Gouda kaarsen, maar ook voor kaarsen met een opdruk zoals een tekst, logo of foto. Ze hebben een breed assortiment, waaronder waxinelichtjes, vuurpotten, bedrukte kaarsen, kerkkaarsen en gelegenheidskaarsen, kerstboomkaarsjes, druipkaarsen en home deco kaarsen. Daarnaast bieden ze ook aanbevolen producten aan, zoals kerkkaarsen in verschillende maten en bedrukte kaarsen met staffelkorting. Ze hebben ook nieuwe producten, zoals herdenkingslantaarns en geurverspreiders van Bolsius. Tot slot hebben ze ook aanbiedingen, zoals waxinelichtjes en dinerkaarsen met korting. Kaarsen-online is de grootste en voordeligste webshop als het gaat om kaarsen.

Wil je weten wat Kaarsen-online verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaarsen-online of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaarsen-online? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaarsen-online het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Kaarsen-online reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaarsen-online

Bezoekers bekeken ook