Kapsalon The en Co

Kapsalon The en Co is een Kapper gelegen aan Veldmaterstraat 69 in Haaksbergen.

Meer informatie over Kapsalon The en Co in Haaksbergen

Ons enthousiaste team van stylisten met meer dan 30 jaar ervaring staat voor je klaar in onze modieuze kapsalon. We vinden het belangrijk om je persoonlijk te benaderen en nemen alle tijd en aandacht voor je. We geven graag een persoonlijk advies en zijn constant bezig met het vergroten van onze kennis en kwaliteit. Je kunt telefonisch een afspraak maken en we zijn geopend op dinsdag tot vrijdag van 09.00 tot 12:30 en op zaterdag van 08.30 tot 13:00. Op maandag en zondag zijn we gesloten. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 053 478 69 44 of via e-mail info@kapsalontheenco.nl. Je vindt onze kapsalon aan de Veldmaterstraat 69 in Haaksbergen.

Wil je weten wat Kapsalon The en Co verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon The en Co of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon The en Co? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon The en Co het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Kapsalon The en Co reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon The en Co

Bezoekers bekeken ook