Kei-Fit Haaksbergen

Kei-Fit Haaksbergen is een Sportcomplex gelegen aan Geukerdijk 94 in Haaksbergen.

Meer informatie over Kei-Fit Haaksbergen in Haaksbergen

Kei-Fit is een sport- en familieclub waar je kunt werken aan je fysieke en mentale gezondheid. Ze bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning op het gebied van sport en gezondheid. Je kunt zelf bepalen hoeveel begeleiding en advies je wilt en waar je de focus op wilt leggen. Daarnaast kun je bij Kei-Fit kennismaken met het team van professionals dat je zal helpen je doelen te bereiken. Ze bieden verschillende sportactiviteiten zoals tennis, spinning, fitness en nog veel meer. Bij Kei-Fit kun je sporten op een laagdrempelige manier en genieten van een gezellige en motiverende sfeer.

Wil je weten wat Kei-Fit Haaksbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kei-Fit Haaksbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kei-Fit Haaksbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kei-Fit Haaksbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Kei-Fit Haaksbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kei-Fit Haaksbergen

Bezoekers bekeken ook