Kennis van Sport

Kennis van Sport is een Consultant gelegen aan Steenbreek 17 in Haaksbergen.

Meer informatie over Kennis van Sport in Haaksbergen

Kennis van Sport is een bedrijf dat deskundig advies biedt bij het realiseren, vernieuwen en onderhouden van sportaccommodaties. Ze willen samen met hun klanten de sportaccommodaties in Nederland verbeteren. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals onderzoek, ontwerp, technische uitwerking, vergunningen, aanbesteding en toezicht op de uitvoering. Ze zorgen voor details die het verschil maken en creatieve oplossingen die de wensen van de klant haalbaar maken. Ze hebben al verschillende projecten begeleid, zoals het vervangen van verlichting door led in handbal-, hockey- en voetbalverenigingen. Ze hebben ook projecten begeleid op het gebied van atletiek, korfbal, padel, en tennis. Daarnaast bieden ze ook trainingen aan voor het dagelijks en jaarlijks onderhoud van sportvelden en -banen. Kennis van Sport heeft al veel klanten geholpen en ze zijn te bereiken via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Kennis van Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kennis van Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kennis van Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kennis van Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Kennis van Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kennis van Sport

Bezoekers bekeken ook