Kijk op Spel

Kijk op Spel is een Winkel gelegen aan Enschedesestraat 168 in Haaksbergen.

Meer informatie over Kijk op Spel in Haaksbergen

Kijk op Spel is een praktijk voor spelagogiek met een eigen webshop. Ze bieden spelbegeleiding, speltraining en organiseren workshops en informatieavonden. Spelmaterialen kunnen het spel ondersteunen, makkelijker maken of meer uitdaging geven, vooral als ze aansluiten bij de beleving van kinderen. Kijk op Spel denkt graag vrijblijvend met je mee als je twijfelt over een cadeau of nieuwe spelmaterialen voor op het schoolplein. Ze hebben ook een eigen speelgoedlijn die regelmatig wordt uitgebreid. Op de website vind je meer informatie over spel, spelen en spelontwikkeling, evenals gratis downloads voor ondersteuning thuis, op school en bij andere kinderopvanglocaties. Bestellingen worden binnen 24 uur aangeboden bij PostNL en retourneren is mogelijk, maar de kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Wil je weten wat Kijk op Spel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kijk op Spel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kijk op Spel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kijk op Spel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Kijk op Spel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kijk op Spel

Bezoekers bekeken ook