Kortier Mondzorg

Kortier Mondzorg is een Tandarts gelegen aan Goorsestraat 11 in Haaksbergen.

Meer informatie over Kortier Mondzorg in Haaksbergen

Welkom bij Kortier Mondzorg in Haaksbergen, een praktijk voor tandheelkunde en mondhygiëne voor jong en oud. In onze praktijk werkt een enthousiast team van mondzorgprofessionals die streven naar een optimale mondgezondheid samen met u. We stellen een behandelplan op afhankelijk van de bevindingen van de tandarts en uw eigen wensen. Voor specialistische zorg verwijzen wij u naar erkende specialisten. U kunt informatie over verschillende behandelingen vinden op onze website. We zijn geopend op maandag tot en met vrijdag en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag. We zijn lid van beroepsvereniging KNMT en kwaliteitsregisters KRT en KRM. U kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Het adres van de praktijk is Goorsestraat 11, Haaksbergen.

Wil je weten wat Kortier Mondzorg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kortier Mondzorg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kortier Mondzorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kortier Mondzorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Kortier Mondzorg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kortier Mondzorg

Bezoekers bekeken ook