Landrijk de reesprong

Landrijk de reesprong is een Kampeerboerderij gelegen aan Alsteedseweg 10b in Haaksbergen.

Meer informatie over Landrijk de reesprong in Haaksbergen

Op Landrijk De Reesprong kun je genieten van een boerderijvakantie in een luxe safaritent of lodge, midden tussen de weilanden en de koeien. Het is een kleinschalige boerderij glamping waar genoeg te doen is voor de kinderen. Ze kunnen koeien melken, geiten voeren, eieren rapen bij de kippen en spelen met skelters of in de hooischuur. Er worden ook leuke activiteiten georganiseerd, zoals bingo en speurtochten. Gasten zijn erg positief en raden deze glamping aan. De accommodaties zijn schoon, compleet ingericht en gezellig. De boer en boerin zijn vriendelijk en gastvrij, waardoor je je direct thuis voelt. De omgeving is prachtig en er is genoeg te doen voor een dagje uit. Kortom, een heerlijke en zorgeloze vakantie op deze boerderij.

Wil je weten wat Landrijk de reesprong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landrijk de reesprong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landrijk de reesprong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landrijk de reesprong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Landrijk de reesprong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landrijk de reesprong

Bezoekers bekeken ook