Loempia Dao

Loempia Dao is een Vietnamees restaurant gelegen aan Lansinkstraat 28a in Haaksbergen.

Meer informatie over Loempia Dao in Haaksbergen

Loempia Dao is een horecaonderneming gevestigd in Haaksbergen, die sinds 2005 bekend staat om haar zelfgemaakte Vietnamese specialiteiten. Het menu biedt een selectie van Vietnamese gerechten, allemaal bereid in eigen keuken door de familie Dao. Met de lekkerste en meest onverwachte combinaties van ingrediënten is er voor ieder wat wils. Op dit moment bezorgen ze helaas niet, maar ze laten het weten wanneer ze weer gaan bezorgen. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0618334986 of via e-mail op loempiadao@gmail.com. Volg ze ook op Facebook voor meer informatie.

Wil je weten wat Loempia Dao verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loempia Dao of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loempia Dao? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loempia Dao het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Loempia Dao reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loempia Dao

Bezoekers bekeken ook