Meindersma Horeca & Hospitality

Meindersma Horeca & Hospitality is een Winkel voor restaurantbenodigdheden gelegen aan Textielstraat 2 D in Haaksbergen.

Meer informatie over Meindersma Horeca & Hospitality in Haaksbergen

Meindersma Horeca & Hospitality is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bekend staat als een betrouwbare zakenpartner op het gebied van glaswerk, porselein, bestek en cateringbenodigdheden. Met een ervaren team van professionals kunnen zij je helpen bij jouw projecten en zoeken naar producten die je nodig hebt om je tafel of catering compleet te maken. Je kunt contact met hen opnemen voor meer informatie of een afspraak maken in hun showroom. Ze zullen ook aanwezig zijn op de Daily Trade Fair in Venlo, waar ze een breed scala aan producten aanbieden om jouw onderneming te versterken. Ze hebben het grootste aanbod in Nederland en verzenden dezelfde dag nog. Daarnaast bieden ze gratis verzending binnen heel Nederland en hebben ze exclusieve producten op voorraad. Je kunt ook producten personaliseren met jouw eigen branding. Kortom, Meindersma Horeca & Hospitality is de ideale partner voor al jouw horeca- en hospitalitybehoeften.

Wil je weten wat Meindersma Horeca & Hospitality verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meindersma Horeca & Hospitality of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meindersma Horeca & Hospitality? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meindersma Horeca & Hospitality het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Meindersma Horeca & Hospitality reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meindersma Horeca & Hospitality

Bezoekers bekeken ook