Michel Hubers - Antiekrestauratie -

Michel Hubers - Antiekrestauratie - is een Restauratie van antieke meubelen gelegen aan Zendvelderweg 4 in Haaksbergen.

Meer informatie over Michel Hubers - Antiekrestauratie - in Haaksbergen

In 2017 kocht Michel Hubers de voormalige schaapskooi op het erf 'het Nijenhuis' in Buurse. Na de restauratie van het rijksmonument werkt hij nu vanuit deze inspirerende omgeving. Hij is gespecialiseerd in het restaureren van antiek meubilair en heeft ook ervaring en vakmanschap in het herstellen van antieke klokken. Hij biedt klokkenreparatiediensten aan, van het opwinden van uurwerken tot het restaureren van wijzerplaten. Daarnaast heeft hij een blog waar hij schrijft over zijn werk, zoals het ontlakken en lakken van mahoniehouten sabelpoot-stoelen. Zijn atelier en galerij zijn gevestigd aan de Zendvelderweg 4 in Haaksbergen en zijn geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Michel Hubers - Antiekrestauratie - verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Michel Hubers - Antiekrestauratie - of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Michel Hubers - Antiekrestauratie -? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Michel Hubers - Antiekrestauratie - het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Michel Hubers - Antiekrestauratie - reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Michel Hubers – Antiekrestauratie –

Bezoekers bekeken ook