Michorius Installatiebedrijf B.V.

Michorius Installatiebedrijf B.V. is een Verwarmingsinstallateur gelegen aan Handelsstraat 9 in Haaksbergen.

Meer informatie over Michorius Installatiebedrijf B.V. in Haaksbergen

Wilt u contact opnemen met een van onze adviseurs of onze administratie? Vul uw gegevens in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier. Ons bedrijf biedt een breed scala aan duurzame oplossingen, waaronder warmtepompen, zonnepanelen en pelletgestookte cv-haarden. We hebben al onze oplossingen werkend in onze showroom staan. Daarnaast kunnen we u assisteren bij het bouwen van een nieuwbouwwoning of het renoveren van uw huidige woning. We hebben ook expertise op het gebied van regeltechniek en kunnen ervoor zorgen dat u een optimaal en prettig binnenklimaat heeft. Daarnaast bieden we pelletkachels en vloerverwarming aan, beide energiezuinige en duurzame oplossingen. Tot slot zijn we gespecialiseerd in zink- en koperwerken, waarvoor vakmanschap en precisie vereist is.

Wil je weten wat Michorius Installatiebedrijf B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Michorius Installatiebedrijf B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Michorius Installatiebedrijf B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Michorius Installatiebedrijf B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Michorius Installatiebedrijf B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Michorius Installatiebedrijf B.V.

Bezoekers bekeken ook