Mobielmakers Telecom & Reparaties

Mobielmakers Telecom & Reparaties is een Telefoonreparatieservice gelegen aan Spoorstraat 6 in Haaksbergen.

Meer informatie over Mobielmakers Telecom & Reparaties in Haaksbergen

Mobielmakers is een telefoonreparatiebedrijf dat ook refurbished telefoons verkoopt. Ze bieden gratis omruilgarantie en gratis bezorging bij bestellingen vanaf €80. Daarnaast zijn ze op zoek naar nieuwe teamleden en hebben ze vacatures beschikbaar. Het bedrijf heeft een breed assortiment aan telefoonreparaties, waaronder voor merken zoals Huawei, Sony, iPhone, Samsung, Xiaomi, OnePlus, Nokia, Google, Oppo, iPad, LG, Motorola en Fairphone. Ze hebben ook een lijst met best verkochte telefoons, waaronder de Refurbished iPhone 14, Samsung Galaxy S22, iPhone 11, iPhone 13, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro en iPhone 12. Het bedrijf heeft ook positieve klantrecensies ontvangen, waarbij klanten de service, vriendelijkheid en hulpvaardigheid van het personeel prijzen. Ze bieden ook gratis pick-up & return in Twente aan. Naast telefoonreparaties en refurbished telefoons, biedt Mobielmakers ook accessoires, zoals auto-accessoires, kabels, adapters, draadloze laders, hoezen, smartwatches, audio, back covers, wallets cases en tablets. Ze zijn ook beschikbaar als zakelijke partner.

Wil je weten wat Mobielmakers Telecom & Reparaties verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mobielmakers Telecom & Reparaties of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mobielmakers Telecom & Reparaties? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mobielmakers Telecom & Reparaties het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Mobielmakers Telecom & Reparaties reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mobielmakers Telecom & Reparaties

Bezoekers bekeken ook