MOOI Institute

MOOI Institute is een Schoonheidssalon gelegen aan Dr, Doctor Prinsstraat 101 in Haaksbergen.

Meer informatie over MOOI Institute in Haaksbergen

MOOI Institute is een schoonheidsinstituut dat de beste schoonheidsbehandelingen biedt en deskundig advies geeft. De behandelingen zijn speciaal samengesteld om het beste in jou naar boven te halen en worden afgestemd op de wensen en behoeften van je huid. Er worden speciale technieken en hoogwaardige producten gebruikt om tot een optimaal resultaat te komen. Bij MOOI Institute kun je terecht voor behandelingen zoals permanente make-up voor wenkbrauwen, een superboost voor het gezicht en een LPG Body 10-rittenkaart. Het volledige aanbod aan behandelingen kan worden bekeken op de website. Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, kun je contact opnemen met het team van experts via de knop op de website. Ze helpen je graag bij het kiezen van de perfecte behandeling voor jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Wil je weten wat MOOI Institute verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MOOI Institute of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MOOI Institute? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MOOI Institute het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar MOOI Institute reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MOOI Institute

Bezoekers bekeken ook