Natuurlogies Buurse Buiten locatie: Markslagweg 9

Natuurlogies Buurse Buiten locatie: Markslagweg 9 is een Accomodatie gelegen aan Markslagweg 9 in Haaksbergen.

Meer informatie over Natuurlogies Buurse Buiten locatie: Markslagweg 9 in Haaksbergen

Aan de Beekweg staat naast onze woonboerderij de Beekloft, een gerenoveerde oude vakwerkschuur. Ook is er het Bakhuis, waar vroeger het brood werd gebakken voor de boerderijbewoners. In Twente werden boerderijen vaak gepacht van de eigenaren van het landgoed. De ‘hoge heren’. Wakker worden in de Beekloft betekent dat je helemaal niets hoeft. Je kunt genieten van de natuur om je heen, samen met vogels, eekhoorns, reeën en Schotse Hooglanders. Er zijn wandel- en fietspaden vanaf je eigen erf en je kunt ook naar Kaffee und Kuchen net over de grens. Wat je vandaag gaat doen is aan jou, de omgeving ontdekken, een boek lezen of gewoon mijmeren in en om het huis. Het is puur geluk. In de winter is het belangrijk om extra aandacht aan jezelf te besteden. Een weekend Natuurlogies met sauna kan hierbij helpen. Het stukje van de Overijsselse streek langs de grens met Duitsland en de Achterhoek kenmerkt zich door de gevarieerde natuurpracht, maar het is soms moeilijk om de balans te vinden tussen natuurbescherming en het behoud van de tradities van het boerenland. In 'Dwars door Twente' gaan Yuna en Fieke op roadtrip door het Twentse land. In Haaksbergen duiken ze in de textielhistorie en genieten ze van de prachtige landschappen. Het is een leerzame dag vol afwisseling, met bijz.

Wil je weten wat Natuurlogies Buurse Buiten locatie: Markslagweg 9 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurlogies Buurse Buiten locatie: Markslagweg 9 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurlogies Buurse Buiten locatie: Markslagweg 9? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurlogies Buurse Buiten locatie: Markslagweg 9 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Natuurlogies Buurse Buiten locatie: Markslagweg 9 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurlogies Buurse Buiten locatie: Markslagweg 9

Bezoekers bekeken ook