NovaCustom

NovaCustom is een Computerwinkel gelegen aan Harmoleweg 4 in Haaksbergen.

Meer informatie over NovaCustom in Haaksbergen

NovaCustom is een bedrijf dat privacy en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Ze maken gebruik van Dasharo coreboot firmware voor hun laptops, die open-source en gericht op beveiliging is. Ze gebruiken geen Google Analytics en zijn bereikbaar via Signal en Protonmail. Je kunt een laptop kopen met Linux voorgeïnstalleerd en ze zetten je besturingssysteem op met de meest privacy-vriendelijke instellingen, zelfs als je Windows wilt installeren. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om je laptop volledig naar wens te configureren, zowel qua hardware als software. Je kunt zelfs kiezen voor geen besturingssysteem. Ze bieden ook de vrijheid om je laptop zelf te onderhouden en upgraden, zonder dat dit de garantie vervalt. Je kunt kiezen tussen Windows, Linux of beide als besturingssysteem. Ze bieden ook personalisatie-opties, zoals het graveren van je logo op het schermdeksel en het graveren van je naam op het palmsteun gedeelte. Ze zijn ook gericht op duurzaamheid, met een 3-jarige garantie en 5 jaar firmware-updateondersteuning. Ze bieden ook een premium service, met snelle garantie reparaties en redelijke prijzen voor arbeid en onderdelen. Het bedrijf is ook een erkend leerbedrijf en gebruikt duurzame energie dankzij zonnepanelen op het dak. Ze bieden ook lasergravure-opties voor een nog persoonlijkere touch. Kortom, NovaCustom biedt de mogelijkheid om een laptop op maat te creëren met aandacht voor privacy, veiligheid, en duurzaam.

Wil je weten wat NovaCustom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van NovaCustom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij NovaCustom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NovaCustom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar NovaCustom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. NovaCustom

Bezoekers bekeken ook