Nubix BV

Nubix BV is een IT-consultancy gelegen aan Hengelosestraat 1 in Haaksbergen.

Meer informatie over Nubix BV in Haaksbergen

Nubix is een IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van toekomstgerichte oplossingen aan bedrijven in Nederland. Ze bieden diensten aan op het gebied van kantoorautomatisering, CRM, procesoptimalisatie, communicatie en webdevelopment. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in het implementeren van zakelijke cloudoplossingen. Het bedrijf streeft ernaar om de verbindende schakel te zijn tussen organisaties en IT en werkt nauw samen met klanten om meetbare resultaten te behalen. Nubix is opgericht in 2006 en is gegroeid tot een bedrijf dat zich richt op ICT, WEB, VoIP en CRM. Ze zijn gevestigd in Haaksbergen en werken samen met klanten om de beste IT-oplossingen te bieden.

Wil je weten wat Nubix BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nubix BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nubix BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nubix BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Nubix BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nubix BV

Bezoekers bekeken ook