Paping Lingerie

Paping Lingerie is een Lingeriewinkel gelegen aan Spoorstraat 28 in Haaksbergen.

Meer informatie over Paping Lingerie in Haaksbergen

Paping Lingerie in Haaksbergen is een speciaalzaak gespecialiseerd in lingerie, nacht-, bad-, onder- en beenmode voor zowel vrouwen als mannen. De eigenaresse, Ine Meddeler, heeft een passie voor lingerie en heeft haar winkel met mooie merken zoals MarieJo, Prima Donna, Chantelle en Essenza samengesteld. Naast lingerie biedt de winkel ook een ruime selectie aan nachtkleding, heren onder- en nachtmode, badmode en beenmode. Klanten kunnen rekenen op advies en styling van professionele verkoopsters. Paping Lingerie heeft ook een Facebook- en Instagrampagina waarop ze gevolgd kunnen worden. De winkel is gevestigd in het centrum van Haaksbergen en is geopend op verschillende dagen en tijden.

Wil je weten wat Paping Lingerie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Paping Lingerie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Paping Lingerie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Paping Lingerie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Paping Lingerie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Paping Lingerie

Bezoekers bekeken ook