Partou Buitenspel

Partou Buitenspel is een Kinderdagopvang gelegen aan Kolenbranderweg 11 in Haaksbergen.

Meer informatie over Partou Buitenspel in Haaksbergen

Partou Buitenspel is een buitenschoolse opvang gevestigd in Haaksbergen op de Kolenbranderweg 11. Ze bevinden zich in het clubhuis van voetbalvereniging Bon Boys en bieden kinderen de mogelijkheid om te ontspannen, te spelen en te bewegen op de velden. De kinderen worden opgehaald van verschillende scholen en krijgen hesjes aan voor herkenbaarheid en veiligheid. Partou Buitenspel heeft twee verticale groepen voor kinderen van 4 tot 13 jaar, waarbij broertjes en zusjes ook samen in dezelfde groep kunnen zitten. De bso is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 14.15 tot 18.30 uur en op woensdag en vrijdag kunnen kinderen terecht bij een andere locatie. Daarnaast zijn ze tijdens vakanties en studiedagen de hele dag open. Er is parkeergelegenheid in de buurt en de GGD heeft de bso beoordeeld. Voor meer informatie over het pedagogisch beleid, kosten, inschrijving en algemene voorwaarden, kunnen ouders terecht op de website van Partou Buitenspel.

Wil je weten wat Partou Buitenspel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Buitenspel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Buitenspel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Buitenspel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Partou Buitenspel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Buitenspel

Bezoekers bekeken ook