Partou Lijsterstraat

Partou Lijsterstraat is een Kinderopvang gelegen aan Lijsterstraat 11 in Haaksbergen.

Meer informatie over Partou Lijsterstraat in Haaksbergen

Deze website is beschikbaar in het Engels en Nederlands. Als je browser in een andere taal staat, kun je via de livechat hulp krijgen in je eigen taal. Op de buitenschoolse opvang aan de Lijsterstraat in Haaksbergen staat gezelligheid voorop. Na schooltijd kunnen kinderen hier spelen, chillen en leuke activiteiten doen. Er is ruimte om te plannen en samen te werken, bijvoorbeeld door tomatentaartjes te bakken in de keuken of een achtbaan te bouwen. Op het plein start de voetbalcompetitie en in de gymzaal kunnen kinderen lekker klauteren. Er worden ook uitjes georganiseerd, zoals een speurtocht naar een schat en een gezellige picknick in het park. De medewerkers halen kinderen op van verschillende scholen en zorgen voor de veiligheid en herkenbaarheid door ze hesjes te geven. Voor schooltijd kunnen kinderen ook bij de opvang terecht om te ontbijten en te spelen. Met de app kunnen ouders de hele dag meekijken en via een berichtje op de hoogte blijven. Het pedagogisch beleid en de tarieven zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Partou Lijsterstraat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Lijsterstraat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Lijsterstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Lijsterstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Partou Lijsterstraat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Lijsterstraat

Bezoekers bekeken ook