Peuteropvang Buurse

Peuteropvang Buurse is een Kinderopvang gelegen aan De Noor 101 in Haaksbergen.

Meer informatie over Peuteropvang Buurse in Haaksbergen

Peuteropvang Buurse is een opvang voor kinderen van twee tot vier jaar, gevestigd in de basisschool Buurse. Het doel is om kinderen alvast kennis te laten maken met de schoolse omgeving en de overstap naar de basisschool gemakkelijker te maken. Er is plaats voor maximaal acht kinderen, die begeleid worden door één pedagogisch medewerker. Daarnaast is er op de website nieuws te vinden en is er een vakantierooster voor het schooljaar 2021-2022, waarin onder andere de herfstvakantie, kerstvakantie, voorjaarsvakantie, meivakantie, Hemelvaart en zomervakantie vermeld staan.

Wil je weten wat Peuteropvang Buurse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peuteropvang Buurse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuteropvang Buurse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuteropvang Buurse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Peuteropvang Buurse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peuteropvang Buurse

Bezoekers bekeken ook