Potz wonen

Potz wonen is een Woonwinkel gelegen aan Textielstraat 28 in Haaksbergen.

Meer informatie over Potz wonen in Haaksbergen

Potz Wonen in Haaksbergen is de mooiste woonwinkel van Twente met een showroom van 2500 m2. Ze bieden gratis verzending boven de €100,- en hebben een uitgebreide collectie meubels en woonaccessoires die direct online te bestellen zijn. Populaire producten zijn onder andere de Salontafel Organic Bella, de Eetkamertafel Cohen - Mango Dark Walnut, de Eetkamerstoel Looq en de Draaifauteuil Janis. Daarnaast hebben ze ook nieuwe producten zoals het Dressoir James en het TV Meubel James. De woonwinkel denkt graag mee met klanten en biedt interieuradvies aan om het perfecte interieur samen te stellen. Ze hebben een levertijd van gemiddeld 7 á 8 weken en niet alle producten op de webshop zijn in de showroom aanwezig, dus het is handig om eerst contact op te nemen. Potz Wonen is gevestigd aan de Textielstraat 28 in Haaksbergen.

Wil je weten wat Potz wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Potz wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Potz wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Potz wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Potz wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Potz wonen

Bezoekers bekeken ook