Protestantse kerk

Protestantse kerk is een Protestantse kerk gelegen aan Jonkheer von Heijdenstraat 4 in Haaksbergen.

Meer informatie over Protestantse kerk in Haaksbergen

Op 1 november 2023 is er een koffiedrinken evenement in de Richtershof om 10:00 uur. Op 3 november 2023 vindt er een stamppotbuffet plaats georganiseerd door de werkgroep kerk in actie, gevolgd door een Coventrygebed om 12:00 uur en een Kerkcafé om 20:00 uur. Op 5 november 2023 is er een kerkdienst in de Jhr. Von Heijdenstraat met medewerking van de Cantorij om 10:00 uur. Op 10 november 2023 is er een kerkdienst in Het Saalmerink-Kapel om 10:30 uur, waarbij ook het Heilig Avondmaal wordt gevierd. Daarnaast zijn er nog meer kerkdiensten en is er de mogelijkheid om kerkdiensten thuis mee te kijken. Ook wordt er informatie gegeven over lid worden van de Protestantse kerk en de aanwezigheid van een ringleiding in de kerk.

Wil je weten wat Protestantse kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Protestantse kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse kerk

Bezoekers bekeken ook