Restaurant Bistro De Postkoets Haaksbergen

Restaurant Bistro De Postkoets Haaksbergen is een Restaurant gelegen aan Blankenburg 4 in Haaksbergen.

Meer informatie over Restaurant Bistro De Postkoets Haaksbergen in Haaksbergen

Bistro de Postkoets in Haaksbergen heet iedereen van harte welkom om te komen genieten van heerlijke gerechten in een sfeervolle omgeving. Het restaurant biedt een uitgebreide kaart met voor ieder wat wils. De koks bereiden de gerechten met veel zorg en passie. Ook is er een catering service beschikbaar voor feesten en trouwerijen in Hengelo, Eibergen, Enschede en omgeving. Daarnaast is er de mogelijkheid om gerechten af te halen en thuis van te genieten. Het restaurant is dagelijks geopend voor reserveringen en het diner.

Wil je weten wat Restaurant Bistro De Postkoets Haaksbergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Bistro De Postkoets Haaksbergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Bistro De Postkoets Haaksbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Bistro De Postkoets Haaksbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Haaksbergen. Opzoek naar Restaurant Bistro De Postkoets Haaksbergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Bistro De Postkoets Haaksbergen

Bezoekers bekeken ook